Selecteer een pagina

 

 

 

 

Ervaringen

 

Op deze pagina delen mensen hun ervaringen van hun deelname aan een healingsatsang bijeenkomst of van hun individuele sessie met Yessica. Deel ook je ervaringen door middel van het contactformulier.

Lieve Yessica, tijdens de healing satsang heb ik een heel diepgaande ontspanning ervaren waardoor ik (weer) meer voeling met mijn omgeving heb. Het was een hele fijne ervaring. Liefs!

Carin Hekker

 

Bij Yessica kom je dichterbij je kern. Het allermooiste is dat ze je weinig tot niets zegt over wat je wel of niet zou moeten doen, maar ze helpt je luisteren naar de wijsheden die je al bij je draagt. Hierdoor is dit een van de waardevolste ervaringen die ik heb gehad.
De Satsang die mij het beste bij blijft is de laatste die ik bezocht. Het lukte me niet, zo voelde het. Voor mij ging de Satsang altijd om ontspannen, stil zijn, in keer. Dit keer werd ik gestoord door 1001 sensaties die in mijn lijf optraden, onduidelijk en zonder reden (zo leek het). Met hulp van Yessica heb ik deze sensatie leren zien als emoties, die door het opklaren van oude trauma’s ruimte kregen naar de voorgrond te treden. Deze emoties waren subtiel en vooral vrij van “Verhaal”.
Het was een prachtige ervaring, ik voelde me even, voor een tijd, alsof ik er echt was. Het zijn, wat we zo vaak opzoeken, waarin geest en lichaam even op een lijn lijken te bestaan, waarin onze gedachtes niet de overhand hebben, maar je gevuld bent met energie, levensenergie. 
Ontspanning, verbinding en herstel van je energie is wat je kunt verwachten als je in contact komt met Yessica, zowel in de Satsang als een op een. Yessica staat in verbinding met het zijn en kan het daarom zo goed overdragen, overgeven, laten zien waar het is.

Katla Visser

 

 

Ik kan healing Satsang aanbevelen voor een ieder die naar zijn Ware Zelf durft te kijken en te voelen in stilte. Veel woorden zijn er niet nodig; er is saamhorigheid en respect voor elkaar. We volgen immers allemaal het pad dat “leven” heet en waarop iedereen hoogte- en dieptepunten ervaart. De reis van ieder mens is een reis naar het licht, naar het een-zijn met de universele liefde, vrij van angsten, vooroordelen en dogma’s. En juist deze drempels belemmeren ons en komen vanzelf boven borrelen vanuit de diepte, worden geduld en er wordt verduidelijkt zodat we wat meer bevrijdt op ons pad verder kunnen.

Elza

 

 

“Lieve Yessica, ik wil graag vertellen hoe bijzonder ik de intensive vond! Precies de uitdrukking van waar jij zo begaafd in bent… een heel diep intieme sfeer creëren waarin mensen veel van zichzelf laten zien en bereid zijn diep te kijken in hun problematiek. Dit is hoe jij mensen op een dieper begrijpen brengt. Dank!

 

“Lieve Yessica, je hebt een unieke manier om mensen tot Het Zelf te brengen! Dank je wel!”

Beste Yessica, ik wil je laten weten dat je een rem in mij hebt losgemaakt waar ik al heel mijn leven last van heb gehad! Dank je wel!